OVER YOURGUIDE 2 ORGANIZE

Ik ben Anja Sluijters, Professional Organizer en het gezicht achter yourguide 2 organize .

Het organizen zit me in het bloed. Met veel plezier en gemak plan, regel, organiseer en structureer ik al van jongs af aan. Dit doe ik zowel thuis, bij familie en vrienden als op mijn werk en gaat als vanzelf.

Dagelijks pas ik organizing tools toe om mijn leven en dat van mijn gezin overzichtelijker en aangenamer te maken. Het kunnen bijdragen aan ruimte en rust bij anderen thuis of op kantoor geeft mij energie en maakt me blij. Het geeft mij het gevoel dat ik mijn organisatietalent op een fijne manier kan inzetten.


Ik ben getrouwd en moeder van een tweeling. Ik heb inmiddels veel van de wereld gezien en op diverse plaatsen in binnen- en buitenland gewoond en gewerkt.

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd, waaronder een afgeronde universitaire- en hbo studie aangevuld met diverse verdiepende cursussen en trainingen. Waarvan de laatste de opleiding tot Professional Organizer en Budgetcoach bij de Huishoudcoach.

Mijn jarenlange ervaring als consulent, directiesecretaresse, leerkracht, office manager en moeder, neem ik mee in mijn begeleiding en adviezen. Ik zal jouw zaken met net zoveel betrokkenheid en passie behartigen als ware het die van mij.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je graag samen met mij aan de slag?

Bel of mail me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we bekijken wat ik voor je kan betekenen.

drs. ANJA SLUIJTERS

Praktisch, positief, integer, geduldig, vrolijk, empatisch en creatief.

Ik help je graag en met plezier!