EEN OPGERUIMD HUIS GEEFT EEN OPGERUIMD GEVOEL

Misschien sta je voor grote veranderingen in je leven? Mis je overzicht en vind je het lastig prioriteiten te stellen? Is het huis door omstandigheden niet meer op orde? We gaan samen aan de slag met jouw spullen. Jij bepaalt wat wel of niet weg kan. Ik help je met keuzes maken, opruimen en praktisch (her)inrichten van je huis. Uitgangspunt is dat er orde en overzicht komt, dat spullen een logische plek krijgen en ruimtes weer optimaal gebruikt kunnen worden.

Ga je binnenkort verhuizen, je huis te koop zetten, groter of kleiner wonen? Is er sprake van een scheiding of overlijden? Het herinrichten, op- en/of leegruimen van de woning, het regelen van de papieren voor- of na overlijden, zijn momenten waarop het fijn kan zijn hulp in te schakelen. Als Professional Organizer kan ik je helpen met het plannen, opruimen en/of (re)organiseren daarvan.

Nieuwsgierig geworden naar hoe ik je kan helpen? Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we bekijken wat ik voor je kan betekenen.