PRIORITEITEN STELLEN - TIME IS MONEY

Je wil de dingen doen waar je goed in bent en energie van krijgt! Persoonlijke effectiviteit gaat om het optimaal besteden van de beschikbare tijd in je werk en je privéleven en is daarom voor elke mens anders. Beinvloedingsfactoren kunnen zijn stress, chaos, samenwerking, communicatie en time management.
Time management gaat om het effectief en efficiënt plannen en uitoefenen van activiteiten en taken. Doel is om de regie (weer) in handen te krijgen zodat je je tijd en je taken effectiever kunt managen en je de dingen kunt doen waar je blij van wordt.

Ik kan je helpen met het beheren van je agenda, je werkproces effectief en efficiënt in te richten, het op orde brengen van administratie en/of de werkplek (clean-desk). Want werken aan een overzichtelijke bureau verhoogt je productiviteit . Ik kan helpen bij het onder controle krijgen van de e-mails en het praktisch inrichten van de computer. Doel is een overzichtelijke en werkbare computer en/of werkplek die energie geeft en tevens rust en overzicht uitstraalt.

Nieuwsgierig geworden naar hoe ik je kan helpen? Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we bekijken wat ik voor je kan betekenen.