WERKWIJZE

Ieder traject is anders en vraagt om maatwerk. Het hangt af van jouw individuele situatie en wensen. Waarschijnlijk heb je behoefte aan praktische hulp of coaching, wellicht heb je genoeg aan goede tips en adviezen. Ik kan eenmalig komen, een aantal dagdelen dicht op elkaar, maar ook met tussenpozen van langere tijd, zodat je daartussen zelf aan de slag kunt. Het is allemaal mogelijk. Dit bespreken we in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Het kennismakingsgesprek is bij je thuis of op het werk en duurt maximaal 1 uur. Tijdens het gesprek inventariseren we de huidige situatie, je wensen, behoeften, het resultaat dat je voor ogen hebt en wat ik daarin voor je kan betekenen. Vervolgens stellen we prioriteiten waar we samen mee aan de slag gaan. Bij voorkeur werken we in dagdelen (sessies). Uit ervaring is gebleken dat na iedere sessie al een duidelijk resultaat gezien en gevoeld kan worden.

Gedurende onze werksessies toon ik je praktische en eenvoudige methodes, die je (ge)makkelijk zelf kunt blijven toepassen.

Nieuwsgierig geworden naar hoe ik je kan helpen? Bel of mail mij en je weet meer.

TARIEVEN

Individuele coaching hoeft niet duur te zijn, dit kan al v.a. €60,- per uur*. Het is mogelijk om vooraf een of meerdere sessies in te kopen, factureren op uurbasis kan uiteraard ook. Een sessie duurt doorgaans 3 uur.

Voor particulieren en bedrijven worden verschillende tarieven gehanteerd.

KENNISMAKINGSPAKKETTEN
Kennismakingspakket een dagdeel structureren en organiseren particulier €175,- / zakelijk €260,-

Workshop p.p.: € 35,-

* voor particuliere klanten zijn de prijzen inclusief BTW voor zakelijke klanten exclusief BTW.

PROFESSIONAL ORGANIZER CADEAU DOEN
Ken je iemand die je graag een Professional Organizer zou gunnen? Iemand die wel graag wil, het maar niet lukt zich er toe te zetten of er (door omstandigheden) niet aan toe komt? Wellicht is een cadeaubon van yourguide2organize dan een fijn en zinvol idee. Met een organizer geef je een waardevolle ervaring cadeau!

REISKOSTEN
Mijn uurtarief is exclusief reiskosten €0.25 per km bij een afstand van meer dan 10 km enkele reis. Indien de benodigde reistijd meer dan 30 minuten bedraagt, wordt de reistijd tegen de helft van het uurtarief doorberekend. Kleine materialen zijn bij de prijs inbegrepen.