DUURZAME INVESTERING

'Ik heb de begeleiding van Anja als zeer prettig ervaren. Ik ben bezig met het opzetten van mijn eigen praktijk en dat vraagt nogal wat geregel en uitzoekdingetjes die gedaan moeten worden naast mijn huidige baan en actief gezinsleven. Plannen, organiseren en structureren zijn niet mijn meest ontwikkelde kwaliteiten en dat maakte dat ik vaak dingen niet oppakte of enorm kon uitstellen. Als gevolg hiervan veel achterlopende administratie en betalingen en nog steeds geen eigen praktijk. Anja heeft me geholpen overzicht te creƫren en reikte me een handige structuur aan hoe ik de dingen kon ordenen en stap-voor-stap de dingen kon oppakken en realiseren waar ik al langer tegenaan hikte. Anja denkt snel en praktisch, ziet nergens tegenop en heeft me geholpen weer in beweging te komen en te gaan doen wat ik wilde doen.
Wat me vooral aanspreekt is het feit dat Anja erop gericht is je echt wat aan te reiken waar je zelf mee verder kan. Het is wat dat betreft een duurzame investering omdat het een kader biedt waarvan ik in de toekomst nog veel gebruik ga maken. Het heeft mijn gevoel van regie vergroot en mijn vaardigheden die ik nodig heb als zelfstandig ondernemer vergroot.
Dankjewel Anja voor je geduld, je positiviteit en je doorzettingsvermogen en je talent om ogenschijnlijk onmogelijke dingen voor elkaar te krijgen, namelijk dat ik bijna met plezier mijn administratie en regeldingen doe.'


Froukje, Psycholoog

BLIJ

De intake vond ik helder. Wat ik echt super fijn vond, was dat ik mocht spuien en jij op basis daarvan precies een eerste prioriteit wist te stellen. Ook je Organizer Kit en het To-do-boekje zijn echt goed. Er is hard gewerkt. Wij zijn er super blij mee!

Maartje, Kinderpsycholoog

STRUCTUREEL BETER

Ik dacht: kom maar op mevrouw de opruimcoach. Tegen mijn gezin en mijn huishouden is echt niemand opgewassen. Maar het blijkt zelfs voor extreem drukke en chaotische mensen met dito kinderen echt een methode te zijn om je leven (in frusterend kleine stapjes) structureel beter vorm te geven. Ik merk het resultaat niet eens (lees: ik heb er geen last van) en mijn keuken is een stuk netter. Geen idee waarom eigenlijk. Maar Anja heeft er met mij in totaal 6 uur aan gewerkt. Dus ze moet iets goeds gedaan hebben - de keuken is de netste plek in mijn huis zonder dat ik of mijn jongens nou iets aan ons gedrag hebben veranderd. Heel gek.

Inge, Amsterdam

EEN ORGANIZER HELPT

Een organizer helpt om tijd te winnen en om het gestructureerd te doen. Het dwingt je om dingen te doen die je anders gewoon maar laat zitten. Het is tevens een stok achter de deur. Die twee dingen samen zijn fijn!

Merijn, Consultant