WORKSHOPS

VAARWEL SPULLEN - hoe ruim ik op en waar begin ik.
Allemaal moeten we opruimen en soms afscheid nemen van spullen. Hoe zorg je ervoor dat je niet alleen aan het schuiven bent en na een paar uur het gevoel hebt dat er niets is gebeurd, of nog erger de chaos alleen maar groter. In deze workshop leer je op een praktische manier efficiënt op te ruimen en vaarwel te zeggen tegen spullen.

TIME MANAGEMENT - grip op je agenda
Time management gaat om het effectief en efficiënt plannen en uitoefenen van activiteiten en taken. In deze workshop gaan we van denken naar doen. We kijken naar wat er op je to-do-list staat, waar je prioriteiten liggen en hoe je daar (weer) grip op krijgt. Samen gaan we aan de slag met als doel om de regie in handen te krijgen zodat je tijd en energie overhoudt om dingen te doen waar je blij van wordt.

Wil je gastvrouw/heer zijn, dan is de deelname gratis . Je hoeft alleen maar een aantal deelnemers uit te nodigen (minimaal 5) en te zorgen voor koffie, thee met wat lekkers. Als resultaat heb je na afloop van de workshop een deel van je kast of ruimte opgeruimd of is je to-do lijst geslonken.

OP AANVRAAG

Bel of mail mij voor de mogelijkheden.

KOSTEN - een workshop duurt 2 uur en de kosten bedragen €35,- p.p. inclusief koffie, thee met wat lekkers.